Történet - Story

A Topiali szemüvegkeret kollekciót 2000-ben alkottuk meg, mert úgy gondoltuk, hogy az új évezredben szükség van egy olyan kollekcióra, melynek modelljei kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és könnyen viselhető, letisztult formavilággal, valamint minimális díszítéssel rendelkeznek

Kezdetben  a klasszikus formavilág volt a meghatározó, azonban az igények növekedtével, a fiatalabb korosztálynak kedvezve, kibővítettük a modellválasztékot modern formákkal is. Mára sikerült olyan széles modellportfóliót kialakítanunk, melyben kortól, nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot, a 10 éves gyermektől az időskorú vásárlókig.

A keretek tervezésénél különös figyelmet fordítunk a színek kiválasztására. Szem előtt tartjuk az aktuális trendeket, de mindig figyelünk arra, hogy harmonikus, lágy összhatást hozzunk létre, kerüljük a harsány, hivalkodó színeket.

A Topiali keretek célcsoportja a szolid eleganciát kedvelő, hivalkodást kerülő nők és férfiak, fiatalok és idősebbek, akik a belső értékeket fontosabbnak tartják mint a mögöttes tartalom nélküli látszatot.

Büszkék vagyunk arra, hogy a visszajelzések alapján az egyik legjobb ár-érték arányú kollekciót kínáljuk viszonteladó partnereinknek.Topiali eyewear collection was created in 2000, because we thought there is a big need for a collection of models with high quality ingredients and easy to wear design with pure decoration.

Initially, the classical line was determining, later with the increases of demands, we expanded the model range with trendy styles as well. 
Today, we have managed to develop a wide modell portfolio, so everyone can find the right modell for themselves,  from the 10 years old children to elder customers.

The frames are designed with special attention to the selection of colors. 
Bearing in mind the actual trends, but always pay attention to create harmonious, soft focus effects, avoiding loud, flamboyant colors.

We are really proud of the great feedback we have from clients.